Grythyttans sektion

En del av Örebro studentkår

 

STYRELSEN

Odessa Hansson

Ordförande

Odessa kommer från Halmstad och pluggar tredje och sista året till kulinarisk kock och måltidskreatör. Odessa är vår ordförande och som ordförande har man ansvaret att vara ansiktet utåt för sektionen och leder styrelsens arbete framåt. 

📧 ordf@grythyttanssektion.se

Jenny eriksson

Vice ordförande

Jenny kommer från Norrköping och studerar tredje och sista året till sommelier och måltidskreatör. Som vice ordförande är hon ordförandes högra hand. Hon agerar även som ett medium mellan den centrala studiepolitiken, Grythyttans studiepolitik och förmedlar information mellan dessa två instanser.

📧  viceordf@grythyttanssektion.se

Sanna beijer

Utbildningsbevakare

Sanna kommer från Stockholm och studerar andra året till kulinarisk kock och måltidskreatör. Som utbildningsbevakare är dennes främsta uppgift att vara handen mellan universitetet och studenterna. Man för studenternas talan till ledningen. Man värnar om en bra studiemiljö för alla studenter!

📧  utbild@grythyttanssektion.se

joel johansson

Ekonomiansvarig

Joel kommer från Nässjö och studerar andra året till kulinarisk kock och måltidskreatör. Som ekonomiansvarig är dennes främsta uppdrag att ta hand om ekonomin för sektionen. Man ser till att alla utgifter blir betalda och att budgeten hålls så att ni som studenter ska få ut så mycket möjligt av sektionen.

📧  ekonomi@grythyttanssektion.se

Malin Persson

Näringslivsansvarig

Malin kommer från Sunne och studerar tredje och sista året till sommelier- och måltidskreatör. Hennes roll är kommunikatör och näringslivsansvarig, med det menas det att hon ansvarar för alla våra kommunikationskanaler, med det innebär då våra sociala medier såsom facebook, instagram och hemsida.

📧 info@grythyttanssektion.se

Hanna ackelid

Projekt och rekrytering

Hanna kommer från Ulricehamn och studerar andra året till kulinarisk kock och måltidskreatör. Som projekt- och rekryteringsansvarig har man ett studiesocialt ansvar, att planera event och diverse föreläsningar som kan vara intressanta och roliga för skolans studenter. Samt att ansvara för rekrytering av vår kära sektions medlemmar.

📧 projekt@grythyttanssektion.se 

Jessica Klingvall

Skyddsombud

Jessica kommer från Gotland och studerar tredje och sista året till sommelier och måltidskreatör. Som skyddsombud är hennes främsta uppgift att uppehålla en god studiemiljö och välmående för studenterna. 

📧 skyddsombudgrythyttan@gmail.com